Wrocław
Wrocław
+48 733 407 407
ul. Kazimierza Wielkiego 50

O nas!

Poznaj ludzi, którzy tworzą Setkę we Wrocławiu!
Poznaj ludzi, którzy tworzą Setkę we Wrocławiu!
Tomasz Przechoćko
General Manager

Tomasz Przechoćko
General Manager
Od 20 lat związany jestem z gastronomią, zaczynając swoją przygodę od pracy na zapleczu, aż po objęcie funkcji Dyrektora ds. jakości i audytu mającego nadzór nad ponad 20 lokalami w Polsce.
Zdobyte doświadczenie wykorzystuję obecnie w utrzymaniu jakości SETKI, czyli miejsca, gdzie kilka pokoleń zakosztowało nocnego życia Wrocławia.
Łukasz Than
Szef Kuchni

Łukasz Than
Szef Kuchni
Jestem absolwentem szkół gastronomicznych i laureatem konkursów kulinarnych.
W tym roku obchodzę 10 rocznicę pracy w Setce, tym bardziej cieszy mnie tegoroczny awans na stanowisko Szefa Kuchni. Doświadczenie jakie zdobyłem przez lata jest gwarantem jakości serwowanych przez Nas dań, a co ważniejsze – ich powtarzalności. Kiedy słyszę, że Nasze żeberka są tak samo smaczne jak zawsze, mam poczucie dobrze wykonanej pracy.